Algemene voorwaarden

Bij elke verkoop moeten ook de randvoorwaarden geregeld worden. Denk o.a. aan leveringsvoorwaarden, de bedenktijd en garantie. Via de algemene voorwaarden kun je dit in één document regelen voor al je toekomstige verkopen.

Algemene voorwaarden tussen een bedrijf en een consument en tussen twee bedrijven behandelen dezelfde onderdelen. Het verschil tussen deze twee documenten zit hem in de inhoud van de voorwaarden.

Algemene voorwaarden B2C

Consumenten worden beschermd door het consumentenrecht. Het is daarom van belang dat je algemene voorwaarden aan de eisen van het consumentenrecht voldoen. Op het moment dat je producten of diensten alleen aan consumenten of aan consumenten en bedrijven verkoopt is dit het document dat je zoekt.

Prijs 299,-- excl. BTW

Algemene voorwaarden B2B

Ook wanneer je producten of diensten aan andere bedrijven aanbiedt is het van belang om alles goed af te spreken. Tussen bedrijven bestaat er echter meer vrijheid om bepaalde onderdelen zelf te regelen. Er hoeft namelijk niet voldaan te worden aan het consumentenrecht. Door deze vrijheid wordt het belang om alles goed af te spreken en algemene voorwaarden te hebben alleen maar groter.

Prijs € 299,-- excl. BTW